vacature | Ervaren Natuursteenbewerker

Solliciteer nu!

Gezocht: een ervaren natuursteenbewerker. Aangeboden: een spiksplinternieuwe werkplaats in onze nieuwe bedrijfspand met de leukste collega’s van De Kempen!

Sluitingsdatum: Dienstverband:

Samenvatting | Ervaren Natuursteenbewerker

Heb je ervaring met het bewerken van natuursteen?

En heb je wel oren naar een splinternieuwe werkplaats? Wij zijn Stone Natural Class in de Brabantse Kempen, specialist in natuursteen en actief in de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw. Eind december 2020 verhuizen we naar een nagelnieuw pand in Eersel met een state-of-the-art werkplaats – misschien jouw nieuwe werkplek.

Over Stone Natural Class in Reusel

Wij zijn een echt Brabants bedrijf. Als specialist in natuursteen interieurbouw voor superjachten en exclusieve villa’s werken wij voor ’s werelds beste interieurontwerpers. Daar zijn we trots op.

Maar het meest trots zijn we op onze collega’s. Op Mark bijvoorbeeld. Dertien jaar geleden kwam Mark binnen als stagiair bouwkunde. Hij is nog steeds werkzaam bij ons. Nu stuurt hij de productie aan. En op Jos, een van onze natuursteenbewerkers. 

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. We groeien hard. In klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Eind december 2020 verhuizen we van Reusel naar een splinternieuw pand – een eindje verderop – aan de Meerheide in Eersel. En daar is plek zat voor meer collega’s!

Functie-inhoud | Ervaren Natuursteenbewerker

Dit ga jij doen als ervaren natuursteenbewerker

Als ervaren natuursteenbewerker houd je je bezig met de bewerking van natuursteen, zowel handmatig als met CNC-machines. Daarnaast help je mee met het monteren en installeren van natuursteenproducten op jachten en in luxe villa’s, bijvoorbeeld wastafels, baden, keukenbladen, vensterbanken en drempels.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

Ons aanbod | Ervaren Natuursteenbewerker

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Naast fijne en betrokken collega’s bieden we je:

Functie-eisen | Ervaren Natuursteenbewerker

Dit ben jij

Jij begrijpt dat oog voor detail een van de belangrijkste eigenschappen is van een kundig natuursteenbewerker. Daarnaast neem je mee:

Geïnteresseerd in de job natuursteenbewerker

Wil je meer weten?

Lees het verhaal van onze collega Jos eens. Hij vertelt je hoe het is om als natuursteenbewerker werkzaam te zijn bij Stone Natural Class.

 Wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class. Stuur een e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
of bel of app hem op 06-42527739