vacature | Beginnend Natuursteenbewerker (geen ervaring vereist)

Solliciteer nu!

Heb je oog voor detail en werk je graag met je handen? Wij leiden je op tot natuursteenbewerker! Welkom bij Stone Natural Class, specialist in natuursteen.

Sluitingsdatum: Dienstverband:

Samenvatting | Beginnend Natuursteenbewerker

Werk je graag met je handen?

En zoek je een plek waar je wordt opgeleid tot vakman- of vrouw? Wij zijn Stone Natural Class, specialist in natuursteen en actief in de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw. We hebben plek voor een nieuwe collega die een bewuste keuze maakt voor het vak van natuursteenbewerker. Ervaring is dus niet vereist.

Over Stone Natural Class

Wij zijn een echt Brabants bedrijf. Als specialist in natuursteen interieurbouw voor superjachten en exclusieve villa’s werken wij voor ’s werelds beste interieurontwerpers. Daar zijn we trots op.

Daar zijn we trots op. Maar het meest trots zijn we op onze collega’s. Op Jos bijvoorbeeld, een van onze natuursteenbewerkers die, voordat hij bij Stone Natural Class begon, werkte hij als asbestsaneerder. 

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. We groeien hard. In klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Eind december 2020 verhuizen we van Reusel naar een splinternieuw pand een eindje verderop aan de Meerheide in Eersel. En daar is plek zat voor meer collega’s!

Functie-inhoud | Beginnend Natuursteenbewerker

Dit ga jij doen als beginnend natuursteenbewerker

Als beginnend natuursteenbewerker leren we je hoe je exclusief natuursteen bewerkt, zowel handmatig als met CNC-machines. Daarnaast help je mee met het monteren en installeren van natuursteenproducten op jachten en in luxe villa’s, bijvoorbeeld wastafels, baden, keukenbladen, vensterbanken en drempels.

Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

Ons aanbod | Beginnend Natuursteenbewerker

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. En omdat je nieuw bent in de wereld van natuursteen mag je rekenen op een goede inwerkperiode. Naast fijne en betrokken collega’s bieden we je:

Functie-eisen | Beginnend Natuursteenbewerker

Dit ben jij

Ervaring is niet belangrijk. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen geschikt is om met natuursteen te werken. Elk onderdeel van natuursteen is uniek en kan niet zomaar worden vervangen. Voor jou als beginnend natuursteenbewerker betekent dit dat je bijzonder accuraat te werk gaat. Oog voor detail is een erg belangrijke eigenschap. Daarnaast neem je mee:

Geïnteresseerd in de job natuursteenbewerker

Wil je meer weten?

Lees het verhaal van onze collega Jos eens. Hij vertelt je hoe het is om als onervaren natuursteenbewerker aan de slag te gaan.

 Wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class. Stuur een e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
of bel of app hem op 06-42527739.

We stellen het op prijs als je een korte motivatie toevoegt aan jouw sollicitatie.