vacature | Werkvoorbereider – Planner

Solliciteer nu!

Heb je ervaring als productieplanner, werkvoorbereider of projectleider in exclusieve interieurbouw? Bekijk dan eens onze vacature Werkvoorbereider – Planner.

Sluitingsdatum: Dienstverband:

Over ons

Wij zijn Stone Natural Class, een echt Brabants bedrijf, gevestigd in Reusel. Als specialist in natuursteen interieurbouw voor superjachten en exclusieve villa’s werken wij voor ’s werelds beste interieurontwerpers. Daar zijn we trots op.

Maar het meest trots zijn we op onze collega’s. Op Mark bijvoorbeeld. Dertien jaar geleden kwam Mark binnen als stagiair bouwkunde. Hij is nog steeds werkzaam bij ons. Nu stuurt hij de productie aan. En op Rick, die sinds 2017 werkzaam is als projectleider.

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. We groeien hard. In klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Eind 2020 verhuizen we naar een splinternieuw pand – een eindje verderop – in Eersel. En daar is plek zat voor méér collega’s! Rick en Mark maken graag kennis met je.

Dit ga je doen als Werkvoorbereider / Planner

Als Werkvoorbereider / Planner bij Stone Natural Class zorg je voor de vertaalslag van de opdracht van de klant naar de productie. Een veelzijdige job op het snijvlak van werkvoorbereiding en productieplanning. Zo werk je nauw samen met de Technisch Tekenaar die de visuals omzet in productietekeningen en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de productie- en montageplanning. Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. En ook al heb je behoorlijk wat ervaring opgebouwd als werkvoorbereider of planner, toch mag je rekenen op een goede inwerkperiode. Het werken met natuursteen is namelijk best even wennen. Naast fijne en betrokken collega’s bieden we je:

Dit ben jij

Omdat je uit een high-end omgeving komt, weet je hoe belangrijk details zijn. Onze klanten herkennen onze eindproducten aan het allerhoogste afwerkingsniveau. En dat vakmanschap maak jij als Werkvoorbereider / Planner mogelijk. Om succesvol te zijn, neem je mee:

Ben je geïnteresseerd in de job Werkvoorbereider – Planner

Of wil je meer weten?

Stuur Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class, een bericht per e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
óf bel of app hem op 06-42527739