vacature | Technisch Tekenaar Interieurontwerp

Solliciteer nu!

Denk jij als technisch tekenaar, interieurdesigner of meubelontwerper aan een carrière in de natuursteen? Bekijk onze vacature Technisch Tekenaar (2D & 3D).

Sluitingsdatum: Dienstverband:

Over ons

Wij zijn Stone Natural Class, een echt Brabants bedrijf, gevestigd in de Kempen. Als specialist in natuursteen interieurbouw voor superjachten en exclusieve villa’s werken wij voor ’s werelds beste interieurontwerpers. Daar zijn we trots op.

Maar het meest trots zijn we op onze collega’s. Op Mark bijvoorbeeld. Dertien jaar geleden kwam Mark binnen als stagiair bouwkunde. Hij is nog steeds werkzaam bij ons. Nu stuurt hij de productie aan. En op Rick, die sinds 2017 werkzaam is als projectleider.

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. We groeien hard. In klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Eind december 2020 verhuizen we van Reusel naar een splinternieuw pand – een eindje verderop – aan de Meerheide in Eersel. En daar is plek zat voor méér collega’s! Rick en Mark maken graag kennis met je.

Dit ga je doen als Technisch Tekenaar

Welkom in de wereld van superjachten en hoogwaardige villabouw. Als Technisch Tekenaar bij Stone Natural Class leg je je toe op het visualiseren van de meest luxueuze natuurstenen interieurs. Van hammams tot beachclubs, van sauna’s tot gastenverblijven. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Samen werken we aan de allerbeste kwaliteit. Omdat het werken met natuursteen best even wennen is, mag je rekenen op een goede inwerkperiode. We nemen je graag mee aan boord zodat je ziet hoe jouw collega’s prestigieuze mozaïeken op een megajacht installeren. En uiteraard is het goed om veel in de werkplaats te komen. Op die manier krijg je snel feeling bij het werken met natuursteen. Naast fijne en betrokken collega’s bieden we je:

Dit ben jij

Werken met natuursteen is niet voor iedereen weggelegd. Elke natuursteenplaat is uniek, die vervang je niet zomaar. Voor jou als Technisch Tekenaar betekent dit dat je bijzonder accuraat te werk gaat. Dat geldt zowel voor het nesten van het natuursteen als voor het controleren van de technische specificaties. Een verkeerde maat of onjuiste specificaties kunnen tot tijd- en materiaalverlies leiden. Naast jouw oog voor detail en jouw voorliefde voor puzzelen, neem je mee:

Ben je geïnteresseerd in de job Technisch Tekenaar

Of wil je meer weten?

Stuur Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class, een bericht per e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
óf bel of app hem op 06-42527739