Bloemen de Maas

vacature | Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas

Ben jij die meubelmaker die let op de details en tot op de millimeter precies kan werken? Wil je werkzaam zijn in de Champions League van de jachtenbouw?

Solliciteer nu! Dienstverband: Locatie: Bedrijf:

Vacture | Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas

Functieomschrijving

Ben jij die Meubelmaker of Timmerman/-vrouw, die let op de details en tot op de millimeter precies kan werken? En is jouw streven om te werkzaam te zijn in de Champions League van de jachtenbouw? Dan zit je bij Bloemen de Maas goed.

Timmerman aan het werk in de werkplaats

Functie-inhoud | Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas

Dit ga jij doen als meubelmaker

In ons team is er ruimte voor een meubelmaker of timmerman of -vrouw. Je gaat zelfstandig de onderdelen maken van exclusieve jachtexterieurs. Denk aan buitenmeubels voor op het dek, bars, tafels. Maar ook het maken van teakdekken, cap rails en masten valt onder jouw verantwoordelijkheid. Elk project is uniek en dat vraagt om jouw precisie, concentratie en vakmanschap. Werktekeningen en zaaglijsten zijn de basis van het project. Deze werkzaamheden voer je uit onder leiding van de voorman. Je werkt met massief hout, HPL en met de meest exclusieve fineersoorten.

Functievereisten | Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas

Dit ben jij

Typerend voor onze collega’s in de werkplaats is het hoge kwaliteitsgevoel, het vakmanschap en het plezier om iets te maken wat nog nooit eerder is gemaakt. Herkenbaar? Dan zit je goed.

Verder neem je mee

Ons aanbod | Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas

Dit krijg je ervoor terug

Je wordt onderdeel van een bedrijf en team, waar gewerkt wordt aan de hoogste kwaliteit teakdekken, cap rails en buitenmeubels voor het absolute topsegment in de superjachtenindustrie. Een omgeving die je niet snel ergens anders vindt. Als meubelmaker of timmerman/ -vrouw ben je altijd met een uniek eindproduct bezig. Alles hier is stuk productie, geen ontwerp is hetzelfde. Voor eentonig werk hoef je je bij ons dus geen zorgen te maken.

Daarnaast mag je rekenen op:

Over Bloemen de Maas

Bloemen de Maas is gevestigd in Niftrik, een klein dorpje onder de rook van Nijmegen. Wij ontwerpen en produceren teakdekken, cap rails en maatwerk buitenmeubels (‘specials’) voor gerenommeerde jachtbouwers en scheepswerven over de hele wereld. Ons bedrijf is in 1982 opgericht door Gert Bloemen. Inmiddels zijn wij een gewaardeerde speler in de markt voor ’s werelds meest exclusieve jachten.

Wilco over werken bij Bloemen de Maas

Geïnteresseerd in de vacature Ambachtelijk Meubelmaker Bloemen de Maas?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes: een gesprek met productieleider Tom, inclusief een kennismaking met het team en een rondleiding. Hebben we daar allemaal een goed gevoel bij, dan volgt daarop een arbeidsvoorwaardengesprek.

Neem voor meer informatie contact op met Dominika via 06-39598412 (dat mag ook via WhatsApp) of dv@4seasonsspa.com 
Solliciteren doe je door je cv en eventueel je motivatie achter te laten. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!