Bloemen de Maas

vacature | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas

Als Werkvoorbereider Bedrijfsbureau werk je nauw samen met je directe collega’s, leidinggevende en collega’s van sales, finance, engineering en operations.

Solliciteer nu! Dienstverband: Locatie: Bedrijf:

Vacture | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas

Functieomschrijving

Custom made buitenmeubelen, een complete bar, badranden voor de jacuzzi op het dek, een strak teakdek. Bloemen de Maas ontwerpt, produceert en installeert de meest exclusieve houten exterieurs voor het absolute topsegment in de superjachtbouw. Als Werkvoorbereider Bedrijfsbureau sta je middenin ons bedrijf en speel jij een belangrijke rol bij het tot een succes maken van onze projecten.

Voorraad hout in de werkplaats van Bloemen de Maas

Functie-inhoud | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas

Dit ga jij doen als werkvoorbereider

Veelzijdig is een understatement voor deze baan! Je bent betrokken bij verschillende stappen in het offerte en ordertraject. Je biedt ondersteuning bij het sales traject, levert waardevolle informatie voor het schrijven van een bestek en assisteert bij het opstellen en controleren van contracten. Wanneer de order definitief is, ondersteun je bij interne bedrijfsprocessen als werkvoorbereiding, productie, planning, calculatie, inkoop, voorraadbeheer en uitbesteding. Een enorm brede rol dus waar jij als allrounder die goed overzicht kan bewaren, helemaal op je plek bent! 

Als Werkvoorbereider Bedrijfsbureau werk je nauw samen met je directe collega’s Erik en Bart en je leidinggevende Peter (Bedrijfsleider) en uiteraard jouw collega’s van sales, finance, engineering en operations.

Ons aanbod | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas

Dit krijg je van ons

Waarom kies je voor Bloemen de Maas?

Sinds 1982 werken wij voor het absolute topsegment in de superjachtbouw. Een omgeving die je niet snel ergens anders vindt. Alles wat we maken is custom made en vervaardigd met de meest exclusieve houtsoorten. Geen ontwerp is hetzelfde en geen wens is te gek. Voor eentonig werk hoef je je bij ons dus geen zorgen te maken! Nieuwsgierig geworden? Op onze website krijg je een indruk van onze projecten. Echter mogen wij in verband met geheimhouding niet alles laten zien – ook dát is werken voor de absolute top.

Omdat je zo’n centrale rol bekleedt binnen onze organisatie zal je Bloemen de Maas en de verschillende afdelingen in relatief korte tijd goed leren kennen. Je komt erachter dat we veel ambitie hebben en dat we volop bezig zijn om onze bedrijfsprocessen en onze mensen verder te ontwikkelen. Voor jou betekent dit dat je met ons gaat meegroeien en dat je je in een aantal jaar kan ontwikkelen tot bijvoorbeeld projectleider, calculator of een leidinggevende rol binnen Bloemen de Maas of één van onze zusterbedrijven 4SeasonsSpa of Stone Natural Class.

Functievereisten | Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas

Dit ben jij

Jij vindt het heerlijk om je vast te bijten in de vragen van de projectleider. Of het nu gaat om calculatie, inkoop, uitbesteding, werkvoorbereiding of productieplanning… jij gaat er mee aan de slag. Je doet het graag sámen, bent communicatief sterk en je schakelt net zo makkelijk met iemand van productie als met onze directeur. Je kunt goed overzicht bewaren tussen de vele verschillende werkzaamheden en durft prioriteiten te stellen.

Verder heb je

Goed om te weten: kennis van jachtbouw of high-end meubelbouw is geen vereiste, die brengen wij je wel bij!

Geïnteresseerd in de vacature Werkvoorbereider Bedrijfsbureau Bloemen de Maas?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes: Een gesprek met Peter, inclusief kennismaking met Erik en Bart en een rondleiding, gevolgd door een arbeidsvoorwaardengesprek.

Neem voor meer informatie contact op met Dominika via 06-39598412 (dat mag ook via WhatsApp) of dv@4seasonsspa.com 
Solliciteren doe je door je cv en eventueel je motivatie achter te laten. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!