vacature | Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Op zoek naar een baan als Tekenaar / Werkvoorbereider? Al eens gedacht aan een carrière in de wereld van superjachten en exclusieve villabouw?

Solliciteer nu! Dienstverband: Dienstverband: Locatie:

Vacture | Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Functieomschrijving

Custom made marmeren badkamermeubelen, een mozaïeken achterwand met geïntegreerde verlichting voor de jacuzzi, een complete bar van exclusief natuursteen. Stone Natural Class is specialist in exclusief lichtgewicht natuursteen dat wordt gebruikt in het absolute topsegment in de jachtbouw. Als tekenaar/werkvoorbereider zorg je voor de vertaalslag van de opdracht van de klant naar productie.

Backlit beachbar
Backlit beachbar in superjacht | Fotografie © DavidChurchill

Functie-inhoud | Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Dit ga jij doen als tekenaar / werkvoorbereider

Jouw werk bevindt zich op het snijvlak van werkvoorbereiding, technisch tekenen en productieplanning. Zo ben je verantwoordelijk voor het programmeren van CNC machines en het maken van werkorders voor de productie. Daarbij werk je nauw samen met Marieke, onze technisch tekenaar. Zij zet de visuals om in productietekeningen. Voor de kleinere opdrachten doe je het tekenwerk zelf, definieer je de materiaalbehoefte en koop je indirecte materialen in die nodig zijn bij productie zoals bijvoorbeeld epoxy en zand.

Naast Marieke, werk je als tekenaar/werkvoorbereider ook volop samen met je collega’s Niek, Bram en Mark van het bedrijfsbureau én natuurlijk met je collega’s van productie. Een jong team met een gemiddelde leeftijd rond de 30, vol energie en ambitie! Daarnaast heb je regelmatig contact met je klant die je proactief informeert over de voortgang.

Ons aanbod | Tekenaar / Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Dit krijg je van ons

Ook al ben je al een paar jaar werkzaam in de interieurbouw, bijvoorbeeld als werkvoorbereider of technisch tekenaar, toch mag je rekenen op een goede inwerkperiode. Het werken met natuursteen is namelijk best even wennen, zeker in ons segment. We werken met het meest exclusieve materiaal, leveren het allerhoogste afwerkingsniveau en perfecte montage. Topsport dus, maar je mag er de tijd voor nemen. Kwaliteit staat hier namelijk voorop.
Onze projecten zijn complex en kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Voordat je bij ons je functie helemaal onder de knie hebt, ben je zo een jaartje verder. Gelukkig – en ook dat is Stone Natural Class – zijn jouw collega’s zeer bereid om jou te ondersteunen en op weg te helpen en wordt er, naast hard werken, ook volop plezier gemaakt!

Naast die fijne en betrokken collega’s bieden we je:

Waarom kies je voor Stone Natural Class?

Wij zijn een innovatieve club met circa 25 medewerkers in het prachtige ambacht van natuursteenbewerking en een op en top Brabants bedrijf. We zijn beretrots op zowel onze producten, de opdrachtgevers die we bedienen én op onze mensen! Op Mark bijvoorbeeld, die in In 2007 kwam bij ons binnenkwam als stagiair bouwkunde en hier inmiddels al een aantal jaar de productie aanstuurt. Ook op Rick, die sinds 2017 werkzaam is als projectleider. En op Jos, die zich volop aan het ontwikkelen is als natuursteenbewerker.

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. De bekende jachtbouwwerven in West-Europa weten ons in toenemende mate te vinden voor de meest exclusieve interieurprojecten. Dit betekent dat we hard groeien, in aantal klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Toch zorgen we ervoor dat nieuwe collega’s Stone Natural Class in relatief korte tijd goed leren kennen. Je komt erachter dat we veel ambitie hebben en dat we volop bezig zijn om onze bedrijfsprocessen en onze mensen verder te ontwikkelen. Voor jou betekent dit dat je met ons mee gaat groeien. Wij maken van jou een nòg betere werkvoorbereider. En wanneer je jezelf wilt doorontwikkelen, zijn er binnen Stone Natural Class of één van onze zusterbedrijven 4SeasonsSpa of Bloemen de Maas volop kansen.

Functievereisten | Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Dit ben jij

Als werkvoorbereider, technisch tekenaar of interieurbouwer weet je inmiddels hoe belangrijk jouw organisatorische skills zijn. Je werkt gestructureerd, schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en werkt graag samen met collega’s van verschillende afdelingen. Je hebt de ambitie en potentie om mee te groeien met onze organisatie; je kijkt uit naar complexere projecten, meer maatwerk en exclusievere opdrachten. Echt eer van je werk hebben, dat is wat je wilt!

Verder heb je

Geïnteresseerd in de vacature Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

Solliciteren | Tekenaar / werkvoorbereider natuursteenproducten superjachtbouw

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes: een gesprek met Niek en Mark, inclusief een kennismaking met het team en een rondleiding. Hebben we daar allemaal een goed gevoel bij, dan volgt daarop een arbeidsvoorwaardengesprek.

Stone Natural Class heeft haar recruitment activiteiten ten aanzien van deze vacature uitbesteed aan Jurriaan Pennartz Recruitment. Neem voor meer informatie contact op met Jurriaan via
06-4252 7739 (dat mag ook via WhatsApp) of
jurriaan@jp-recruitment.nl.

Solliciteren doe je door op de sollicitatie-button te klikken en hier je cv en eventueel je motivatie achter te laten. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Solliciteer

Oorspronkelijke vacature

Kom je een vacature van Stone Natural Class tegen op een website van een derde partij bijvoorbeeld op Joblift, Nationale Vacaturebank, Neuvoo of Werkzoeken, ontbreken er contactgegevens of wordt er gevraagd naar jouw e-mailadres alvorens je kunt solliciteren? Zoek dan op werken-bij Stone Natural Class – werkenbijstone.nl – naar de oorspronkelijke vacature en solliciteer via de site van Stone Natural Class.

Bericht voor werving en selectiebureaus: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is zinloos en wordt niet op prijs gesteld.