vacature | Senior Werkvoorbereider Interieurbouw (superjachten)

Solliciteer nu!

Op zoek naar een echt bijzondere baan als Werkvoorbereider? Al eens gedacht aan een carrière in de wereld van superjachten en exclusieve villabouw?

Dienstverband:

Werken bij Stone Natural Class in Eersel

Stone Natural Class, gevestigd in Eersel, beschikt over de nieuwste en meest moderne productielocatie voor natuursteen in Nederland. In opdracht van ’s werelds beste werven en interieurbouwers vervaardigen wij marmeren interieurs voor het absolute topsegment van de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw.

Op dit moment werken er in Eersel zo’n twintig collega’s. natuursteenbewerkers, technisch tekenaars, plaatsers, montagemedewerkers, werkvoorbereiders en projectleiders. Vakmannen en -vrouwen waar we erg trots op zijn. Op Mark bijvoorbeeld. Dertien jaar geleden kwam Mark binnen als stagiair bouwkunde. Hij is nog steeds werkzaam bij ons. Nu stuurt hij de productie aan. En op Rick, die sinds 2017 werkzaam is als projectleider. En op Jos, die zich volop aan het ontwikkelen is als natuursteenbewerker. Op deze werken-bij-stone-site lees je de verhalen van onze collega’s.

Functie-inhoud | Senior Werkvoorbereider Interieurbouw (superjachten)

Dit ga jij doen als werkvoorbereider

Vanwege een structurele toename van het aantal projecten is er een vacature ontstaan voor een ervaren werkvoorbereider. In die functie zorg je voor de vertaalslag van de opdracht van de klant naar de productie en ben je de spin in het web voor de ontwikkeling van de esthetische inrichting van de meest exclusieve jachtinterieurs. 

Een veelzijdige baan op het snijvlak van werkvoorbereiding, productieplanning, calculatie en projectmanagement. Veelzijdig, omdat er geen project, ontwerp of detail hetzelfde is. Alles wat wij maken is uniek. En veelzijdig omdat je een spilfunctie vervult tussen meerdere disciplines. Zo werk je nauw samen met de technisch tekenaar die de visuals omzet in productietekeningen, ben je, in overleg met het hoofd productie, verantwoordelijk voor het opstellen van de productie- en montageplanning en assisteer je de projectleiders met projectmanagement.
Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

Ons aanbod | Senior Werkvoorbereider Interieurbouw (superjachten)

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Dat zijn geen verkooppraatjes. Onze orderportefeuille is reeds tot en met 2023 gevuld. Om die reden kunnen we jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd aanbieden. Daarnaast mag je rekenen op:

Functie-eisen | Senior Werkvoorbereider Interieurbouw (superjachten)

Dit ben jij

Opdrachtgevers in ons segment stellen hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal, het afwerkingsniveau en de montage. Onze projecten zijn complex en kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Kennis van natuursteen is niet nodig, dat leren wij je. Wel ben je ambitieus, wil je het ‘onmogelijke mogelijk maken’ en daag je de engineer in jezelf voortdurend uit. Daarnaast neem je mee:

Geïnteresseerd in de vacature Senior Werkvoorbereider Interieurbouw (superjachten)

Wil je meer weten?

Stuur Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class, een bericht per e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
óf bel of app hem op 06-42527739.

De sluitingsdatum van deze vacature is 14 maart 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.