vacature | Ervaren werkvoorbereider – Assistent-projectleider

Solliciteer nu!

Heb je ervaring als werkvoorbereider, bijvoorbeeld in interieurbouw, standbouw of podia? Bekijk dan de vacature Werkvoorbereider – Assistent-projectleider.

Sluitingsdatum: Dienstverband:

Over ons

Wij zijn Stone Natural Class, een echt Brabants bedrijf, gevestigd in de Kempen. Als specialist in natuursteen interieurbouw voor superjachten en exclusieve villa’s werken wij voor ’s werelds beste interieurontwerpers. Daar zijn we trots op.

Maar het meest trots zijn we op onze collega’s. Op Mark bijvoorbeeld. Dertien jaar geleden kwam Mark binnen als stagiair bouwkunde. Hij is nog steeds werkzaam bij ons. Nu stuurt hij de productie aan. En op Rick, die sinds 2017 werkzaam is als projectleider. En op Jos, die zich volop aan het ontwikkelen is als natuursteenbewerker.

De expertise van onze collega’s is overigens niet onopgemerkt gebleven. We groeien hard. In klanten, projecten, maar ook in medewerkers. Begin jan. 2021 zijn we vanuit Reusel verhuisd naar een splinternieuw pand – een eindje verderop – aan de Meerheide in Eersel.

Dit ga je doen als Werkvoorbereider – Assistent-projectleider

Als Werkvoorbereider – Assistent-projectleider bij Stone Natural Class zorg je voor de vertaalslag van de opdracht van de klant naar de productie. Een veelzijdige baan op het snijvlak van werkvoorbereiding, productieplanning, calculatie en projectmanagement. Zo werk je nauw samen met de technisch tekenaar die de visuals omzet in productietekeningen en ben je, in overleg met het hoofd productie, verantwoordelijk voor het opstellen van de productie- en montageplanning.
Concreet bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Daarnaast bieden we je:

Dit ben jij

Opdrachtgevers in ons segment stellen hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal, het afwerkingsniveau en de montage. Onze projecten zijn complex en kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Om hier succesvol te zijn, neem je mee:

Ben je geïnteresseerd in de baan Werkvoorbereider – Assistent-projectleider?

Of wil je meer weten?

Stuur Jurriaan, recruiter bij Stone Natural Class, een bericht per e-mail jurriaan.pennartz@stonenaturalclass.com
óf bel of app hem op 06-42527739.
De sluitingsdatum van deze vacature is 3 januari 2021.