Stone Natural Class

vacature | Plaatser Natuursteen – Voorman Montage superjachten en villabouw

Ben jij een ervaren vakman of -vrouw? Een tegelzetter, timmerman of interieurbouwer? En wordt het tijd voor iets bijzonders? Deze kans wil je niet missen!

Solliciteer nu! Dienstverband: Bedrijf:

Werken bij Stone Natural Class in Eersel

Stone Natural Class, gevestigd in Eersel, beschikt over de nieuwste en meest moderne productielocatie voor natuursteen in Nederland. In opdracht van ’s werelds beste werven en interieurbouwers vervaardigen wij marmeren interieurs voor het absolute topsegment van de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw.

Op dit moment werken er in Eersel zo’n twintig collega’s. Natuursteenbewerkers, technisch tekenaars, plaatsers, montagemedewerkers, werkvoorbereiders en projectleiders. Vakmannen en -vrouwen waar we erg trots op zijn. Op Berry bijvoorbeeld, voormalig wereldkampioen tegelzetten, inmiddels een expert in het natuursteenvak. Op Maan, een van onze meest ervaren Plaatsers. En op Jos, die zich volop aan het ontwikkelen is als natuursteenbewerker. Op deze werken-bij-stone-site lees je de verhalen van onze collega’s.

Functie-inhoud | Plaatser Natuursteen – Voorman Montage superjachten en villabouw

Dit ga jij doen als ervaren montagemedewerker

Vanwege een structurele toename van het aantal projecten, zijn we op zoek naar vakmannen of -vrouwen die hun loopbaan willen voortzetten in de unieke wereld van superjachten en exclusieve villabouw. Een unieke kans om mee te bouwen aan ’s werelds meest luxueuze interieurs.

In de functie van plaatser zorg je voor de het installeren van natuursteen op locatie. De ene dag ben je aan het werk op een scheepswerf in Oss, de andere dag werk je aan het interieur van een villa. Ondanks jouw werkervaring als timmerman of -vrouw, tegelzetter of interieurbouwer, zal je merken dat het monteren van natuursteen op locatie een echt specialisme is. Je werkt op basis van aangeleverde werktekeningen en instructies van de projectleider. Het installeren van natuursteen is zichtwerk. Jij als plaatser bent daarom de laatste, maar zeer belangrijke schakel bij de totstandkoming van het eindresultaat. De finishing touch van een interieur op een jacht of in een exclusieve villa.

En omdat je een ervaren vakman of -vrouw bent, krijg je bij ons snel veel verantwoordelijkheid. Zo word je het aanspreekpunt op locatie voor de klant, stuur je de zzp’ers aan, schakel je met productie en ben je het verlengstuk van de projectleider. Naast plaatser fungeer je daarom ook als voorman of -vrouw.

Maan vertelt over de functie Plaatser natuursteen.

Ons aanbod | Plaatser Natuursteen – Voorman Montage superjachten en villabouw

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Dat zijn geen verkooppraatjes. Onze orderportefeuille is reeds tot en met 2023 gevuld. Om die reden kunnen we jou na een eerste tijdelijk contract gauw daarna een vaste aanstelling aanbieden. Naast een goede werksfeer en veel verantwoordelijkheid, mag je rekenen op:

Functie-eisen | Plaatser Natuursteen – Voorman Montage superjachten en villabouw

Dit ben jij

Opdrachtgevers in ons segment stellen hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal, het afwerkingsniveau en de montage. Onze projecten kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Grote stappen snel thuis is er bij ons niet bij. Kwaliteit gaat boven snelheid, te allen tijden. Daarom vinden we het belangrijk dat je secuur kunt werken en dat je kritisch durft te zijn over jouw eigen werk. Daarnaast neem je mee:

Geïnteresseerd in de vacature Plaatser Natuursteen – Voorman Montage superjachten en villabouw

Wil je meer weten?

Lees het verhaal van onze collega Maan eens. Hij vertelt je hoe het is om als Voorman Montage superjachten en villabouw werkzaam te zijn bij Stone Natural Class.

 Wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Dominika van Stone Natural Class. Stuur een e-mail
Dominika Vanhouwe
of bel of app haar op 06-39598412.

Of neem contact op met Stone Natural Class: tel. 0497 645 942.

Oorspronkelijke vacature

Kom je een vacature van Stone Natural Class tegen op de website van een derde partij, bijvoorbeeld op Joblift, Nationale Vacaturebank, Neuvoo of Werkzoeken, ontbreken er contactgegevens of wordt er gevraagd naar jouw e-mailadres alvorens je kunt solliciteren? Zoek dan op deze werken-bij-website naar de oorspronkelijke vacature en solliciteer via deze site.

Bericht voor werving en selectiebureaus: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is zinloos en wordt niet op prijs gesteld.