Stone Natural Class

vacature | Beginnend Plaatser – Montagemedewerker superjachten en villabouw

Op zoek naar vakmanschap? Al eens gedacht aan een carrière in de wereld van superjachten en exclusieve villabouw? Ben je klaar voor iets bijzonders?

Solliciteer nu! Dienstverband: Bedrijf:

Werken bij Stone Natural Class in Eersel

Stone Natural Class, gevestigd in Eersel, beschikt over de nieuwste en meest moderne productielocatie voor natuursteen in Nederland. In opdracht van ’s werelds beste werven en interieurbouwers vervaardigen wij marmeren interieurs voor het absolute topsegment van de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw.

Op dit moment werken er in Eersel zo’n twintig collega’s. Natuursteenbewerkers, technisch tekenaars, plaatsers, montagemedewerkers, werkvoorbereiders en projectleiders. Vakmannen en -vrouwen waar we erg trots op zijn. Op Berry bijvoorbeeld, voormalig wereldkampioen tegelzetten, inmiddels een expert in het natuursteenvak. Op Maan, een van onze meest ervaren Plaatsers. En op Jos, die zich volop aan het ontwikkelen is als natuursteenbewerker. Op deze werken-bij-stone-site lees je de verhalen van onze collega’s.

Functie-inhoud | Beginnend Plaatser – Montagemedewerker

Dit ga jij doen als beginnend montagemedewerker

Vanwege een structurele toename van het aantal projecten, zijn wij op zoek naar meerdere plaatsers / montage medewerkers. Een wel heel bijzondere baan. Als plaatser zorg je voor de het installeren van natuursteen op locatie. De ene dag ben je aan het werk op een scheepswerf in Oss, de andere dag werk je aan het interieur van een exclusieve villa.

Het monteren van natuursteen interieurs op locatie is een echt specialisme. Een vak dat wij je leren. Je werkt op basis van aangeleverde werktekeningen en instructies van de projectleider. Het installeren van natuursteen is zichtwerk. Jij als plaatser bent een laatste, maar zeer belangrijke schakel bij de totstandkoming van het eindresultaat. De finishing touch van een interieur op een jacht of in een villa.

Ons aanbod | Beginnend Plaatser – Montagemedewerker

Dit krijg je ervoor terug

Op de eerste plaats word je onderdeel van een gezellig Kempisch bedrijf met een mooie toekomst in het verschiet. Dat zijn geen verkooppraatjes. Onze orderportefeuille is reeds tot en met 2023 gevuld. Om die reden kunnen we jou na een eerste tijdelijk contract gauw daarna een vaste aanstelling aanbieden. Daarnaast mag je rekenen op:

Functie-eisen | Beginnend Plaatser – Montagemedewerker

Dit ben jij

Opdrachtgevers in ons segment stellen hoge eisen aan de kwaliteit van het materiaal, het afwerkingsniveau en de montage. Onze projecten kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Grote stappen snel thuis is er bij ons niet bij. Kwaliteit gaat boven snelheid, te allen tijden. Daarom vinden we het belangrijk dat je secuur kunt werken en dat je kritisch durft te zijn over jouw eigen werk. Daarnaast neem je mee:

Geïnteresseerd in de vacature Beginnend Plaatser – Montagemedewerker

Wil je meer weten?

Lees het verhaal van onze collega Gunther eens. Hij vertelt je hoe het is om als Voorman Montage superjachten en villabouw werkzaam te zijn bij Stone Natural Class.

 Wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Dominika van Stone Natural Class. Stuur een e-mail
Dominika Vanhouwe
of bel of app haar op 06-39598412.

Of neem contact op met Stone Natural Class: tel. 0497 645 942.

Oorspronkelijke vacature

Kom je een vacature van Stone Natural Class tegen op de website van een derde partij, bijvoorbeeld op Joblift, Nationale Vacaturebank, Neuvoo of Werkzoeken, ontbreken er contactgegevens of wordt er gevraagd naar jouw e-mailadres alvorens je kunt solliciteren? Zoek dan op deze werken-bij-website naar de oorspronkelijke vacature en solliciteer via deze site.

Bericht voor werving en selectiebureaus: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is zinloos en wordt niet op prijs gesteld.