4SeasonsSpa

vacature | Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa

Je wordt onderdeel van een hechte club collega’s van een bedrijf waar zwembaden, whirlpools en spa-ruimtes worden ontwikkeld voor het absolute topsegment.

Solliciteer nu! Dienstverband: Locatie: Bedrijf:

Vacture | Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa

Functieomschrijving

Ben jij een beginnend installatiemonteur en wil je aan écht bijzondere projecten werken? Al eens gedacht aan een carrière in de wereld van superjachten en exclusieve villabouw?

installateur van 4SeasonsSpa

Functie-inhoud | Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa

Dit ga jij doen als beginnend installatiemonteur

Onze organisatie groeit hard. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een beginnend Installatiemonteur. In die functie installeer je innovatieve en professionele spa-oplossingen op superjachten bij werven in Nederland en Duitsland en bij particulieren in binnen- en buitenland. Deze spa-oplossingen omvatten elementen zoals zwembaden, whirlpools, sauna’s en stoomcabines.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

Functievereisten | Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa

Dit ben jij

Omdat 4SeasonsSpa hard groeit, vragen we van jou een flinke portie eigen inbreng. Jouw wil om te leren vinden we daarbij erg belangrijk. En omdat opdrachtgevers in ons segment hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het materiaal, het afwerkingsniveau en de montage, gaat bij jou kwaliteit boven snelheid. Onze projecten kennen een doorlooptijd van 6 maanden tot 2 jaar. Grote stappen snel thuis is er bij ons niet bij.

Verder neem je mee:

Ons aanbod | Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa

Dit krijg je ervoor terug

Je wordt onderdeel van een bedrijf waar zwembaden, whirlpools en spa-ruimtes worden ontwikkeld voor het absolute topsegment. Een hechte club collega’s met een enorme gezamenlijke know-how en innoverend vermogen.

Om ervoor te zorgen dat je hier op je plek bent, starten we met een intensieve inwerkperiode van ongeveer 3 maanden in de werkplaats. Daarna word je door onze ervaren monteurs mee naar buiten genomen en ga je diverse disciplines aan boord verkennen: leidingwerk, techniek, outfitting en wellness. Op die manier ontdek je welke richting jou het meest aanspreekt. Heb je je keuze gemaakt, dan bieden wij je ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder externe cursussen, om jezelf in de door jou gekozen richting te ontwikkelen.

Thijs vertelt over werken bij 4SeasonsSpa.

Werken bij 4SeasonsSpa

4SeasonsSpa is wereldwijd marktleider in het ontwikkelen en produceren van maatwerk zwembaden, whirlpools en spa ruimtes (sauna’s, stoomcabines etc) aan boord van luxejachten. Vanuit onze eigen assemblage- en productielocatie in Sint-Oedenrode werken er circa 40 engineers, tekenaars, monteurs en projectleiders aan de meest innovatieve en hoogstaande oplossingen voor vele vooraanstaande opdrachtgevers.

Geïnteresseerd in de vacature Beginnend Installatiemonteur 4SeasonsSpa?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes: een gesprek met werkplaatschef Marijn, inclusief een kennismaking met het team en een rondleiding. Hebben we daar allemaal een goed gevoel bij, dan volgt daarop een arbeidsvoorwaardengesprek.

Neem voor meer informatie contact op met Dominika via 06-39598412 (dat mag ook via WhatsApp) of dv@4seasonsspa.com 
Solliciteren doe je door je cv en eventueel je motivatie achter te laten. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken!