Stone Natural Class, makers van luxueuze natuursteenproducten

Wil je aan de slag in de meest tot de verbeelding sprekende branches ter wereld: de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw.

Werken voor de beste interieurdesigners ter wereld

In de Brabantse Kempen werken voor de beste interieurdesigners ter wereld? Dat had je niet verwacht zeker? Toch is het zo. Wij van Stone Natural Class zijn specialist in natuursteenbewerking voor de twee meest tot de verbeelding sprekende branches ter wereld: de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw. Op 1 januari 2021 zijn we vanuit Reusel naar een nagelnieuw pand aan Meerheide 264 B‑C in Eersel verhuisd.

Ann G superyacht
Superjacht Ann G gebouwd door Heesen Yachts | Fotografie © EmilioBianchi
Natuursteenbewerker Jos
Natuursteenbewerker Jos aan het werk in onze werkplaats te Reusel

Puur vakmanschap

Puur vakmanschap in steenbewerking is wat we doen bij Stone Natural Class. Een hecht en gezellig team van ware professionals – we zijn niet voor niets een Brabants bedrijf. Elke dag in de weer met zeer bijzondere en steeds weer wisselende natuursteensoorten. Deze selecteren we persoonlijk voor onze high-end klanten in steengroeves overal ter wereld. In alles wat we doen zetten we een extra stap om onze relaties de ultieme exclusiviteit te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Onze portfolio van luxueuze natuursteenproducten

Nooit een dag hetzelfde

We leveren maatwerk in alles: vanaf het selecteren van de natuursteen tot en met het bewerken van de steen tot een uniek eindproduct. Ook het monteren en plaatsen van de exclusieve maatwerkproducten behoort tot ons servicepakket. Omdat onze opdrachtgevers zich overal op onze aardbol bevinden, kan het zomaar zijn dat jij naar het buitenland vertrekt. Om een door Stone Natural Class gemaakt product te monteren, een aanpassing te doen of om een reparatie uit te voeren. Dit kan – om maar wat te noemen – op een superjacht zijn voor anker in Kroatië of een luxe villa op het Caribische eiland Mustique. Als je werkt bij Stone Natural Class, kom je nog eens ergens.

Backlit wijnrek
Backlit wijnrek op superjacht Vida | Fotografie © David Churchil

Lees onze verhalen

Hans Bullens
Oprichter Hans Bullens vertelt
Thera Goossens
Financieel medewerker Thera vertelt
Berry van Nunen
Projectleider Berry vertelt
Werkplaats natuursteen verlijmen Mark
Planning engineer Mark vertelt
Nicoline Faes office manager
Office manager Nicoline vertelt
vacature medewerker werkplaats
Natuursteenbewerker Jos vertelt
Rick Quirijnen engineer
Engineer Rick vertelt

Wil jij werken bij een op en top Brabants natuursteenbedrijf dat bouwt aan imposante superjachten en luxueuze droomvilla’s? Bekijk onze vacatures.

Beginnend Plaatser - Montagemedewerker superjachten en villabouw

Op zoek naar vakmanschap? Al eens gedacht aan een carrière in de wereld van superjachten en exclusieve villabouw? Ben je klaar voor iets bijzonders?
Bekijk vacature
Herman aan het werk op een scheepswerf

Plaatser Natuursteen - Voorman Montage superjachten en villabouw

Ben jij een ervaren vakman of -vrouw? Een tegelzetter, timmerman of interieurbouwer? En wordt het tijd voor iets bijzonders? Deze kans wil je niet missen!
Bekijk vacature
4SeasonsSpa
Hydromassagebad, ontwikkeld in samenwerking met 4SeasonsSpa

Group Companies

Stone Natural Class maakt deel uit van een groep gespecialiseerde bedrijven actief in het topsegment van superjachten en exclusieve villa’s. Opdrachtgevers die behoefte hebben aan one-stop-shopping voor hun interieur- en exterieurprojecten kunnen hiervoor bij de groepsbedrijven Stone Natural Class, 4SeasonsSpa en Bloemen de Maas terecht. Deze elkaar versterkende combinatie in het luxe segment waarin Stone Natural Class actief is, blijkt succesvol en bijzonder gewaardeerd door top designers wereldwijd.