Onze verhalen

In Noord-Brabant werken voor de rijksten der rijken ter wereld? Onze vakmensen in Reusel maken luxe natuursteenproducten voor superjachten en droomvilla’s.

Nicoline Faes office manager

Regelen en organiseren

De werkzaamheden van Nicoline Faes bestaan vooral uit dingen regelen: de ene keer een transport of bestelling uit Italië en de andere keer een feestje.

Lees verder
Thera Goossens

We doen het samen

Toen Thera Goossens 2 jaar geleden solliciteerde naar de functie van financieel-administratief medewerker, sprak de gemoedelijke werkomgeving haar vooral aan.

Lees verder

Altijd onderweg

Nog maar 23 jaar oud en al alles weten van natuursteen. Dit geldt voor Gunther Schulz, die letterlijk en figuurlijk tussen natuursteen is opgegroeid.

Lees verder
Berry van Nunen

Ik kijk nergens meer van op

Met dit zinnetje illustreert projectmanager Berry van Nunen welke extreem hoge eisen er worden gesteld in de exclusieve branche van de jacht- en villabouw.

Lees verder

Werken voor de beste interieurdesigners ter wereld

In de Brabantse Kempen werken voor de beste interieurdesigners ter wereld? Dat had je niet verwacht zeker? Toch is het zo. Wij van Stone Natural Class zijn specialist in natuursteenbewerking voor de twee meest tot de verbeelding sprekende branches ter wereld: de superjachtenindustrie en exclusieve villabouw. Op 1 januari 2021 zijn we vanuit Reusel naar een nagelnieuw pand in Eersel verhuisd.
Meer over Stone Natural Class

Ann G superyacht
Superjacht Ann G gebouwd door Heesen Yachts | Fotografie © EmilioBianchi

Wil jij werken bij een op en top Brabants natuursteenbedrijf dat bouwt aan imposante superjachten en luxueuze droomvilla’s?

Natuursteenbewerker

Ervaren Natuursteenbewerker

Gezocht: een ervaren natuursteenbewerker. Aangeboden: een spiksplinternieuwe werkplaats in onze nieuwe bedrijfspand met de leukste collega's van De Kempen!Bekijk vacature
werktekening

Ervaren werkvoorbereider - Assistent-projectleider

Heb je ervaring als werkvoorbereider, bijvoorbeeld in interieurbouw, standbouw of podia? Bekijk dan de vacature Werkvoorbereider – Assistent-projectleider.Bekijk vacature

Staat er geen passende vacature bij maar wil je ons team versterken?

Mail je motivatie en cv naar Hans Bullens
info@stonenaturalclass.com

Mark gezelligheid in de werkplaats