Van stagiair naar planning engineer

Aan het einde van zijn stage-periode voor de MBO-opleiding Bouwkunde werd Mark Bogaerts gevraagd om te blijven bij Stone Natural Class.

Sinds Mark stage liep bij Stone Natural Class, is er veel veranderd.

Zijn stagetijd is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden. Mark is er nog steeds. Mark is inmiddels vader van twee dochters Lynn (2014) en Lana (2016). Na zijn stageperiode werd hij werkvoorbereider. En van werkvoorbereider groeide hij door tot planning engineer.

Het is hard werken, maar gelukkig is er altijd tijd voor gezelligheid.

Mark Bogaerts, planning engineer bij Stone Natural Class.
Mark gezelligheid in de werkplaats

Mark is elke dag bezig met de lopende projecten; van offerte tot en met uitvoering. “Zodra de klant akkoord is met de afgegeven prijs, wordt de aanbieding een order. De aard van onze projecten loopt nogal uiteen. Bij Stone Natural Class leveren we exclusief maatwerk. De bewerkingen zijn steeds verschillend en ook de materialen en toepassingen zijn elke keer weer anders. Bij het gros van de projecten doen we alles van A tot Z: de steenselectie, engineering, bewerking en plaatsing.”

Door rechtstreeks contact – onze manier van werken – weet ik wat er speelt bij de klanten en hun activiteiten.

Mark Bogaerts, planning engineer bij Stone Natural Class.

Persoonlijk contact met klanten

Het persoonlijk contact met de klanten vindt Mark zeer belangrijk. “Door rechtstreeks contact – onze manier van werken – weet ik wat er speelt bij de klanten en hun activiteiten. Zo kan ik alert en vroegtijdig inspelen op mogelijke problemen en suggesties doen om het project nog beter te laten verlopen. Het is hard werken, maar gelukkig is er altijd tijd voor gezelligheid. Ons team bestaat uit leuke, hardwerkende collega’s. En op z’n tijd een feestje in het bedrijf versterkt de sfeer.”

Werkplaats Mark Hans Bronze Armani
Mark controleert samen met Hans een plaat Bronze Armani
Man controleert met meetlat afmetingen gezaagde onderdelen
Mark controleert de afmetingen en kwaliteit van de natuurstenen onderdelen.