Regelen en organiseren

De werkzaamheden van Nicoline Faes bestaan vooral uit dingen regelen: de ene keer een transport of bestelling uit Italië en de andere keer een feestje.

Diverse werkzaamheden

Nicoline werkt al heel wat jaren als office manager bij Stone Natural Class in de Brabantse Kempen. De eerste jaren ook nog voor een andere onderneming van directeur Hans Bullens, de laatste jaren alleen nog voor Stone Natural Class. Nicoline: “Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit dingen regelen. De ene keer is het een transport uit Italië, dan een bestelling van mozaïek en de andere keer een feestje of jubileum.

Mijn werkzaamheden binnen Stone Natural Class zijn zeer divers en dat bevalt me prima.

Nicoline Faes, office manager bij Stone Natural Class.

“Stel dat ik de hele dag offertes uit moest werken of alleen maar bestellingen moest doen. Dan zou ik mijn job een stuk minder leuk vinden”, zo vertelt Nicoline. “Het is fijn om steeds andere dingen onder handen te hebben. Juist die afwisseling vind ik leuk.”

Op kantoor en thuis

Nicoline werkt drie dagen. Meestal op kantoor – omdat dit gewoon praktisch is bij bepaalde dingen die ze doet – maar sinds we met de coronacrisis te maken hebben soms ook thuis. “Het thuiswerken verloopt soepel omdat tegenwoordig bijna alles via mail of mobiele telefoon verloopt”, vertelt Nicoline: “de tijd dat je als secretaresse de telefooncentrale moest bedienen is allang voorbij.”

natuursteen samples voorraad
Natuurstenen samples gereed om te verzenden.

Aanspreekpunt

De meeste mails die bij Nicoline binnenkomen zijn van haar collega’s. “Ze vragen mij bijvoorbeeld wanneer een bepaalde steen binnenkomt, of ik een transport wil regelen of dat ik bepaalde technische materialen zoals lijm of kit wil bestellen. Ik ben wat dat betreft het centrale aanspreekpunt.”

Digitaal

“In de loop der jaren is er in mijn vakgebied natuurlijk veel veranderd. We werken vooral digitaal. Het moderne werken bevalt me prima. Ik ben heel graag op kantoor, want ik houd van collega’s om me heen, maar zo af en toe thuiswerken vind ik ook heerlijk. Zeker bij opdrachten waar je geconcentreerd moet werken, is dat zeker zo efficiënt.”

Het mag gezegd worden dat het best bijzonder is dat wij prachtige unieke producten maken.

Nicoline Faes, office manager bij Stone Natural Class.

Vriendelijk en gemoedelijk

“Zeker de superjachtenindustrie is voor de meeste mensen toch de ver-van-mijn-bed show. Het mooie aan werken bij Stone Natural Class is dat – ondanks dat we opereren in een zeer exclusieve branche – we toch een gemoedelijk Brabants bedrijf zijn. Waar hard, maar altijd in een gezellige sfeer wordt gewerkt.”