We doen het samen

Toen Thera Goossens 2 jaar geleden solliciteerde naar de functie van financieel-administratief medewerker, sprak de gemoedelijke werkomgeving haar vooral aan.

Alles op financieel gebied

Thera vertelt: “Ik heb altijd in de financiële dienstverlening gewerkt waar het er best formeel aan toe gaat. Juist dat wilde ik bij mijn nieuwe werkgever niet meer.”

Ik houd van de Kempische mentaliteit waar naast hard werken ook nog ruimte is voor Brabantse gezelligheid.

Thera Goossens, financieel-administratief medewerker bij Stone Natural Class.

Binnen Stone Natural Class is Thera verantwoordelijk voor alles wat met financiën te maken heeft. Van debiteuren- en crediteurenadministratie, bankzaken en projectadministratie tot en met contracten en de salarisadministratie. Thera vervolgt: “In een kleinschalig bedrijf als Stone Natural Class is het zo dat je alles moet doen op financieel gebied. Ik vind al die verschillende werkzaamheden heerlijk. Het is precies die brede functie die ik zocht.”

Korte lijnen

“In een productieomgeving als die van een natuursteenbedrijf werken veel meer mannen dan vrouwen. Dat vind ik best. Ik houd wel van een geintje en kan mijn mannetje wel staan. Veel belangrijker is dat we een echt team zijn. Bij vragen over het werk zoeken we elkaar op. Ik loop naar de werkplaats als ik wat moet weten en andersom komen de jongens ook naar mijn bureau.”

Het is een goed gevoel dat we de klus met z’n allen klaren.

Thera Goossens, financieel-administratief medewerker bij Stone Natural Class.

Bepaalde trots

Als administrateur heeft Thera niet direct een beeld bij de eindprojecten: “Ook al zie ik niet elk superjacht te water gaan en krijg ik niet elke luxe badkamer in een high-end villa te zien, voel ik toch een bepaalde trots. Het is leuk je omgeving te laten weten dat we dit allemaal toch maar doen met dit kleine Kempische team. Het is fijn trots te mogen zijn op je werk en je collega’s. Dat heb ik gemist.”

Badkamer
Badkamer superjacht Vida | Fotografie © David Churchil