Vakblad Natuursteen schrijft over Stone Natural Class

In het artikel ‘Lichtgewicht natuursteen voor topsegment’ is te lezen hoe “Stone Natural Class zich volledig richtte op het topsegment qua opdrachtgevers”.

Voorzijde van Vakblad Natuursteen 2021 editie 3
Voorzijde van het Vakblad Natuursteen met een foto van het werk van Stone Natural Stone

Journalist Wilbert Leistra interviewde oprichter Hans Bullens voor Natuursteen, het vakblad voor de totale natuursteenbranche over de specialisatie werken met lichtgewicht natuursteenproducten, en hoe hij – dankzij een nieuwe productielocatie, een kantoor in Amsterdam én een nieuwe eigenaar – gerust met pensioen kan gaan. Lees het artikel ‘Lichtgewicht natuursteen voor topsegment’ (PDF).

Ik word nog altijd blij van het enthousiasme waarmee onze mensen de vaak moeilijke en specifieke werkzaamheden verrichten. Het mooiste is als het eigen team met oplossingen komt die de klant verrast. Dan ben ik echt supertrots!

Hans Bullens in het interview met Vakblad Natuursteen.

Wat is het vakblad Natuursteen?

Met onderwerpen als management, grafwerk, interviews, bedrijfsreportages, noviteiten en vakgerichte informatie op het gebied van technische ontwikkelingen, verkoop en marketing heeft het vakblad Natuursteen als doel alle steenhouwers en natuursteenbedrijven in de Benelux te bereiken. Het blad is uitsluitend verkrijgbaar voor abonnees. Meer informatie over Natuursteen, het vakblad voor de totale natuursteenbranche.